De praktijk & onze visie – Praktijk voor Tandheelkunde en Implantologie "De Biezenkamp" – LEUSDEN

De praktijk & onze visie

De praktijk & onze visie

Welkom bij PTI De Biezenkamp!

In onze Praktijk voor Tandheelkunde en Implantologie, kunt u rekenen op persoonlijke deskundigheid en brede ervaring. Wij streven naar het leveren van kwalitatieve, hoogwaardige tandheelkundige zorg.

Sinds januari 2022 staat Robbert Jan Renting aan het roer van PTI De Biezenkamp. Tandarts-Implantoloog Renting is in 2008 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien heeft hij in verschillende algemene en specialistische tandartspraktijken gewerkt en tevens gedurende 2.5 jaar als ANIOS op de poli kaakchirurgie bij Medisch Spectrum Twente. In 2015 heeft hij de driejarige Master Implantologie afgerond aan het ACTA. Na het afronden van deze Master, is hij geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).

Kwaliteit, vakkundigheid en aandacht voor uw gebit

In onze praktijk richten we ons op kwaliteit, service en transparantie. Graag brengen we bij uw eerste bezoek al uw mondgezondheid zo goed mogelijk in kaart. Zo kunnen we eventuele risico’s op tijd herkennen en hier adequaat op inspelen.

Een goede mondgezondheid is van groot belang voor het behoud van een goede algemene gezondheid. We focussen continu op de kwaliteit van onze praktijk en ons team, onder andere door op de hoogte te blijven van de laatste (technologische) ontwikkelingen, te investeren in moderne apparatuur, en aanvullende cursussen te volgen.  Tevens dragen we zorg voor een prettige en ontspannen sfeer.

Bij PTI De Biezenkamp kunt u terecht voor algemene tandheelkunde en preventie voor het hele gezin. Tevens is Tandarts-Implantoloog Renting gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.