Behandeling – Praktijk voor Tandheelkunde en Implantologie "De Biezenkamp" – LEUSDEN

Behandeling

Behandeling

Bij PTI De Biezenkamp streven wij naar een optimale mondgezondheid en een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig resultaat. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van algemene tandheelkunde en een breed scala aan specialistische behandelingen.

Bij de regelmatige (halfjaarlijkse) controle, bespreken we uw wensen en brengen we de gezondheid van uw mond en gebit in kaart.

Mochten er problemen in mondgezondheid en/of gebit worden geconstateerd, of indien u zelf speciale wensen hebt met betrekking tot uw gebit, dan bespreekt de tandarts met u de mogelijkheden. Hij stelt aansluitend een behandelplan op, waarbij hij o.a. zal stilstaan bij:

Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen op korte termijn.

Informatie over behandelingen kunt u nalezen op onze eigen website bij Specialisaties. Voor overige algemene informatie kunt u ook terecht op: mondgezondheidbrochures en op www.allesoverhetgebit.nl.

Heeft u vragen, dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met onze praktijk op nemen.

NB. De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar.